Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.

Tomatová polévka
Tomatová polévka - nevím proč, ale moje babička mi nakonec do polévky strouhala na jemno mrkev a já u toho taky zůstala - zkuste!

Vepřové přírodní ledvinky
Vepřové přírodní ledvinky - jednou za čas vnitřnosti vůbec nejsou na škodu

Špenatový krém se sýrovými bruschettami
Vynikající a plný vitamínů. Občas udělejte i něco pro své tělo - těch vitamínů je v něm spousta,i když nemusí být moc oblibený ;-)

Kapustové smaženky
Kapustové smaženky - smaženka trochu jinak

Fazolových salát
Fazolových salát - úplně jednoduchý a super vydatný.

Srnčí žebro
Srnčí žebro na černo

Znojemské maso
Znojemské maso aneb Vepřový plátek na okurkách

Uzené vegetariánské rizoto po česku
Uzené vegetariánské rizoto po česku - nehledejte v něm to italské krémové, ale české sypací.

Rozlítaný špíz
Nemám špejle a chci špíz... nevadí, jde to i bez nich.

Caesar salát
Caesar salát - Římský salát s kuřecím masem

Guláš na víně
Nejlepší na guláš je hovězí kližka

Jehněčí kolínko na česneku
Kolínko beránka Timmyho :)

Vepřová paštika
Vepřová paštika - pravá domácí paštika, a víte co do ní dáváte

Plněné kuře
Pěkně si kuře naplníme, aby toho bylo víc :)

Kotlety na rozmarýnu
Vepřové kotlety a rozmarýn jdou náramně k sobě, přesvědčte se sami

Výborný guláš
Výborný, ale houbový guláš - nejlépe z čerstvých, vlastnoručně nasbíraných

Krémová pórková polévka
Krémová pórková polévka - s pečenými krutonky a pečenou slaninkou

Máši tatarák
Za pravým tatarákem není potřeba chodit jen do restaurace, a už vůbec se nemusíte bát si jej doma přpravit tak, jak vám chutná.

Dýňová polévka
Dýňová polévka - jemná a příjemná chuť

Flíčky s uzeným
Oblíbené šunkofleky, lehce zapečené, podávané s nezbytnou okurkou

Dýňová pomazánka
Je výborná.

Mousaka
Bramborové lasage z kombinace vepřového a skopového masa

Králík s hořčičnou omáčkou
Králík s hořčičnou omáčkou - pradědečkův recept

Směs dvou masíček s těstovinou (Penne Rigate)
Vše zalité růžovým vínem...A křupavá paprika. Nemám co dodat, je to velká mňamka a rychlá.