Ingredience sůl
Kuchyňská sůl - Chlorid sodný je chemická sloučenina.Je to velmi důležitá sloučenina potřebná pro životní funkce většiny organismů.Je to důležitá surovina pro potravinářský průmysl.

Vínová kuřecí polévka se smetanou
Vínová kuřecí polévka se smetanou - sváteční polévka, ale nebojte, rozhodně se z ní neopijete

Kotlety s dušenými jablky na kari
Maso, jablko a Kari - úžasná kombinace

Celerový salát s vejci a ořechy
Celerový salát s vejci a ořechy - jednoduché, zdravé jednohubky

Vepřová polévka
Vepřový vývar z kostí - rychlá, levná, dobrá polévka, když zbydou kosti z masa.

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Nemá chybu, znalce a milovníky téhle polévky rozhodně potěší.

Hranolky Hokaido se smaženým Camembertem ( Hermelín)
Hranolky Hokaido se smaženým Camembertem - Semínka z dýně určitě NEVYHAZOVAT, budou se hodit ;)

Salát z vařeného hovězího masa
Salát z hovězího plecka

Ragů z kapra
Kapr na balkánský způsob

Žampiony na Řecký způsob
Žampiony na Řecký způsob - studený předkrm

Kachní prsíčka
Kachní prsíčka ve sladkokyselé omáčce

Kuřecí steak s bylinkovým velouté
Kuřecí steak s bylinkovým velouté - šťavnatý steak s jemnou omáčkou, vońavou po bylinkách

Americké lívance
Skvělé s čímkoliv, tady je máme s marmeládou, nugetou, šlehačkou a několika kuličkami čerstvých borůvek

Žampionový krém
Rychlá polévka s jemnou chutí žampionů a muškátového oříšku, pro podzimní večery naprosto ideální.

Trhanec s lesními plody a mandlemi
Vynikající snídaně, kterou snad nikdo nepohrdne

Kuřecí maso s grilovanou zeleninou a ryží
Myslím, že nikdo nepohrdne takovou barevnou a chuťové obohacenou dobrotu.

Vynikající bramborový salát (u nás s kuřecími řízky )
Je úplně jiný, než jsou lidé u nás zvyklí a je úžasný. Urcitě si ho zkuste udělat a už nikdy mu neodoláte ;-)

Smažené vepřové nudličky se šťouchanými brambory
Smažené vepřové nudličky v trojobalu - rychlé a vynikající, zvládne každý, i začátečník.

Vepřové maso na ananasu
Vepřové maso na ananasu s čínskými nudlemi

Zapékaná šumka s Čekankovými puky
Čekanka se šunkou a bešamelem

Zapečené těstoviny trochu jinak
Vyměňte mraženou zeleninu za chuťově výrazné suroviny, které pozvednou studentské jídlo o úroveň výš. Jednoduché a lahodné.

Marinovaný králík
Marinovaný králík - bezkonkurenční recept na králíka

Gordon blue trochu jinak
Gordon se sušenou švestkou a Mozzarellou

Gemerské gule
Gemerské gule - že vám to nic neříká? Tak zkuste, jak výborné jsou se špenátem, nebo třeba jen s pečeným masem.

Dýňová polévka
Polévka z dýně Hokaido s opečeným chlebem a anglickou slaninou.