Ingredience celozrnná mouka
Je to rozmělněná vnitřní část zrna,která obsahuje nejvíce škrobů.Zrna se odemílají postupně a číselně se označují.Na okraji zrna je více minerálů a vlákniny,což je z nutričního hlediska kvalitnější.Slupka zrna obsahuje L-cystein,která se odstraňuje,aby byla mouka bílá.Mouka se rozděluje podle hrubosti mletí na hladkou,polohrubou,hrubou a krupici.

Jogurtová müsli buchta
Nejlepší je druhý den

Citrónová bábovka
k nedělní kávě ideální

Tvarohová štola
K jídlu hned v den pečení

Sušenky s bílou čokoládou a brusinkami
Vydrží dlouho ...pokud se dříve nesnědí

Jogurtová bábovka s kandovaným ovocem
Bábovka je po upečení krásně vláčná

Perníkové řezy s povidlím
Tak trochu jiný perník

Kokosová bublanina s ovocem
Ovoce můžeme obměňovat dle sezóny a chuti

Rychlé salko řezy
Mizí rychlostí blesku

Koláč z krvavých pomerančů
Sezóna červených krvavých pomerančů je v plném proudu. Využijte je k přípravě této dobroty - bochník nebo koláč, na formě nesejde.

Banánovo skořicový zavinutý chléb
Vláčnost banánového chlebíčku a pikantnost skořicových kynutých rolek v jednom.

Voňavý dýňový chlebíček
Zimní zásoby dýně zpracujete v extra voňavém dýňovém chlebíčku. Vláčný i několik dnů a sladký díky melase a dýni.

Celozrnné ořechové čokocookies
Sušenka, nebo ořechová nálož? Zámořská sladkost, která u nás zdomácněla. Jde ji upéct lehce a kupovanou už nebudete chtít.

Sablé
Vynikající měkkoučké Mandlové sušenky

Borůvkový dortík
Borůvkový dortík - celozrný dortík s borůvkami a pistáciemi