Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.

Směs luštěnin s uzenou krkovicí
Menu GOLD Hrstka - směs luštěnin

Segedinský guláš z plecka to je pecka
Guláš nikdy nezklame.

Bramborák s kysaným zelím
Neboli - trhanec, modrák, cmunda.

Telecí medailonky
Vynikají svou křehkostí a jemnou chutí

Barevné zapečené těstoviny se zeleninou
Jarní barevná inspirace

Exotická polévka z řepy
Tato zářivá polévka vás přesvědčí, že barvy do kuchyně patří, stejně tak jako jistá dávka extravagance.

Filé z mořské štiky
Filé z mořské štiky se zeleninovým kuskusem

Lasagne s kuřecím masem, zeleninou a žampiony
Lasagne s kuřecím masem, zeleninou a žampiony - kousek Itálie u vás doma

Krkovička s brambory a rozmarýnem
Krkovička s brambory a rozmarýnem - všechno v jednom pekáči, dobrota.

Tafelspitz
aneb vařené hovězí se zeleninou

Gnocchi se sušenými rajčaty
Domácí noky s domácími sušenými rajčaty

Kuřecí řízečky v sýrovo - česnekovém těstíčku
Sýrovo česnekové těstíčko

Hachis parmentier
Mleté maso zapečené bramborovou kaší, jednoduché a dobré

Vepřová plec se zeleninou
Vepřová plec se zeleninou a rýží

Kuřecí steak s bramborovým gratinem
kuřecí prsa s přílohou, které se nedá odolat

Rýžové placičky
Ideální, když zbude rýže od oběda

Kuskusové placičky
Dají se jíst jak teplé, tak i studené

Kuřecí játra s kapií a houbami s rýží
do půl hoďky vařeno

Bramborové flíčky s uzeným masem
Bramborové flíčky s uzeným masem - šunkofleky jinak

Fazolový guláš s bramborem
Ideální vyprošťováček

Vykoštěné vepřové koleno
S bramborem a špenátem

Vepřové karé s hořčicí na sladké cibuli s rýží
Netradiční chuť