Ingredience pšeničná mouka hladká
Je to rozmělněná vnitřní část zrna,která obsahuje nejvíce škrobů.Zrna se odemílají postupně a číselně se označují.Na okraji zrna je více minerálů a vlákniny,což je z nutričního hlediska kvalitnější.Slupka zrna obsahuje L-cystein,která se odstraňuje,aby byla mouka bílá.Mouka se rozděluje podle hrubosti mletí na hladkou,polohrubou,hrubou a krupici.
Cookies s čokoládou
Pečením samy získají kulatý tvar
Muffiny s mozzarellou
Vláčné a nadýchané
Ořechové medové řezy
k nedělní kávě
Noky s brokolicí a praženou strouhankou
když zbudou noky od včera a najde se i brokolice
Pórkové palačinky
nejlepší jsou se sýrem
Pomerančová bábovka
stojí za zkoušku
Anýzové spirálky
než přijdou Vánoce
Kuřecí prsa v citronové omáčce
Jednoduché, lehké a pro každou příležitost.
Polévka z bedel
falešná dršťková
Krevety v sýrové omáčce
předkrm nebo večeře pro dva
Quiche de Lorraine
aneb slaný francouzský koláč s cibulí a slaninou
Vietnamské koule Bánh Rán
jedna z mála sladkostí z vietnamské kuchyně
Quiche s brokolicí a gorgonzolou
výborný slaný koláč
Langoše
domácí poctivé
Řezy z červené řepy a mrkve
Tak trošku jiná buchta
Levandulové sušenky
krásně voňavé a křehké
Palačinky s uzeným lososem
pohoštění pro přátele nebo večeře
Smažené vepřové krokety
se zelným salátkem
Těstovinové mušle s masovou náplní
méně obvyklé těstoviny stojí za zkoušku
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek
Kokosovo-ořechové bombičky
cukroví nejen vánoční
Vepřové závitky na víně
vepřové chutná na víně skvěle
Podmáslanka s houbami
podle naší babičky
Rajská omáčka s hrnkovým knedlíkem
stále oblíbená klasika