Ingredience olivový olej
Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv lisováním či jinými mechanickými postupy. Konzumace olivového oleje je považována za zdraví prospěšnou, protože obsahuje mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E.Olivový olej má pomáhat snižovat riziko vzniku závažných kardiovaskulárních chorob, tedy onemocnění srdce.

Podzimní salát se sýrem feta a dýní
Co s dýněmi :) - vynikající salátek, který osvěží

Losos s bramborovo květákovým pyré
Losos a pyré z brambor a zeleného květáku

Řecká směs
Masovo zeleninová směs

Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší
Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší - měkoučké jehněčí masíčko, vonící rozmarýnem a plné chutě

Steak z lososa s holandskou omáčkou
jemná chuť ryby, jemná chuť holandské omáčky - svou drahou polovičku příjemně překvapíte

Steak z lososa na islandský způsob
jemná chuť lososa doplněná o sladkokyselé hrozny - pecka

Kuřecí závitek s kořenovou zeleninou
Lehký, chutný způsob přípravy pečeného kuřete trochu jinak

Penne se špenátem a kuřecím masem
nenáročné na přípravu, chuťově ovšem báječné

Lasagne se špenátem a kuřecím masem
parádní špenátové lasagne

Kuřecí steak s omáčkou Alfredo
skvělá úprava kuřecího steaku

Boloňské ragů
Výborná masová směs, k těstovinám naprosto dokonalá

Fettuccine s kuřecím masem a cherry rajčátky
rychlá úprava smetanových těstovin

Srdíčkoví salát s krabímí tyčinkami a vejci
Srdíčkový salát s krabímí tyčinkami, vejci a hořčičnou zálivkou

Penne all Salsicia
masové ragů, těstoviny, rajčata, to vše provoněné rozmarýnem - nádhera

Špagety Carbonara
tradiční, velmi oblíbená úprava špaget, kterou ovšem skoro všude dostanete se smetanou, tedy ne zcela správně

Šafránové rizoto
Výborné rizoto s krásnou barvou a chutí tohoto úžasného koření

Rizoto s liškami
jemné rizoto, voňavé lišky - ješte sklenka dobrého bílého vína....

Rizoto s hřiby
Další s velmi jednoduchých, ale chutných italských rizot. Chuť hřibů v rizotu je prostě dokonalá.

Rizoto s parmazánem
základní italské rizoto, tedy to ,,pravé,,

Tagliatelle s gorgonzolou a kuřecím masem
těstoviny s příjemně nasládlou chutí gorgonzoly obohacenou o cherry rajčátka

Pečený kapr se zeleninou
jemná chuť kapra s vůní opečené zeleniny a tymiánu, určitě vyzkoušejte

Fregola sarda se sušeným rajčaty
Velmi zajímavá těstovina, původem ze Sardínie - v mé úpravě s cizrnou, rajčaty a prosciuttem

Carpaccio z hovězí svíčkové
Carpaccio z hovězí svíčkové - vynikající předkrm, ale i hlavní chod pro letní večery

Kalamáry s rajčatovou omáčkou s kapary
Pro milovníky mořských plodů a vůně rozmarýnu - kalamárů se nebojte, příprava je detailně popsaná.