Ingredience cukr
Cukr je přírodní sladidlo.Vyrábí se jako potravinářská surovina v cukrovarech, hlavně třtinový z cukrové třtiny nebo řepný z cukrové řepy.Cukr je velmi dobře stravitelná potravina s vysokým obsahem energie.Nadměrná spotřeba cukru, sladkých nápojů a cukrovinek působí řadu zdravotních potíží.
Tvarohová buchta s ovocem
Výběr ovoce záleží na chuti a sezóně
Rain Manovy lívance
jednoduše se sirupem
Rebarborový koláč
díky rebarboře je koláč příjemně nakyslý
Cuketový perník s rumovou polevou
Perník trošku jinak.
Treska s glazovanou cibulí
ryba na našem stole nechybí
Hruškové nekynuté koláčky
malé nebo velké všechny jsou dobré
Špagetová dýně s masovou směsí
špagety bez těsta
Pomerančová bábovka
stojí za zkoušku
Křenová omáčka s uzeným jazykem
netradiční úprava tradiční omáčky
Králičí maso na černém pivu
králičí maso je chutné i zdravé
Langoše
domácí poctivé
Smažené vepřové krokety
se zelným salátkem
Vanilkový koláč s nektarinkami
Křehké těsto plné lahodného vanilkového krému
Fazole s chorizem
rychle a chutně uvařeno
Plněné cibulové soudečky
nejsou jen pro milovníky cibule
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek
Pad thai thajské smažené nudle
zdravá thajská kuchyně
Tom Yum polévka
skvělá vietnamská kuchyně
Vepřové závitky na víně
vepřové chutná na víně skvěle
Podmáslanka s houbami
podle naší babičky
Rajská omáčka s hrnkovým knedlíkem
stále oblíbená klasika
BOEUF BOURGUIGNON - Hovězi maso po burgundsku
Maličko složitější, ale výsledek je vynikající
Makové křehké muffiny
švesty a mák jsou skvělá dvojice
Profiteroles
s vanilkovým krémem