Ingredience cukr
Cukr je přírodní sladidlo.Vyrábí se jako potravinářská surovina v cukrovarech, hlavně třtinový z cukrové třtiny nebo řepný z cukrové řepy.Cukr je velmi dobře stravitelná potravina s vysokým obsahem energie.Nadměrná spotřeba cukru, sladkých nápojů a cukrovinek působí řadu zdravotních potíží.

Tvarohová buchta s ovocem
Výběr ovoce záleží na chuti a sezóně

Rain Manovy lívance
jednoduše se sirupem

Rebarborový koláč
díky rebarboře je koláč příjemně nakyslý

Cuketový perník s rumovou polevou
Perník trošku jinak.

Treska s glazovanou cibulí
ryba na našem stole nechybí

Hruškové nekynuté koláčky
malé nebo velké všechny jsou dobré

Špagetová dýně s masovou směsí
špagety bez těsta

Pomerančová bábovka
stojí za zkoušku

Křenová omáčka s uzeným jazykem
netradiční úprava tradiční omáčky

Králičí maso na černém pivu
králičí maso je chutné i zdravé

Langoše
domácí poctivé

Smažené vepřové krokety
se zelným salátkem

Vanilkový koláč s nektarinkami
Křehké těsto plné lahodného vanilkového krému

Fazole s chorizem
rychle a chutně uvařeno

Plněné cibulové soudečky
nejsou jen pro milovníky cibule

Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek

Pad thai thajské smažené nudle
zdravá thajská kuchyně

Tom Yum polévka
skvělá vietnamská kuchyně

Vepřové závitky na víně
vepřové chutná na víně skvěle

Podmáslanka s houbami
podle naší babičky

Rajská omáčka s hrnkovým knedlíkem
stále oblíbená klasika

BOEUF BOURGUIGNON - Hovězi maso po burgundsku
Maličko složitější, ale výsledek je vynikající

Makové křehké muffiny
švesty a mák jsou skvělá dvojice

Profiteroles
s vanilkovým krémem