Ingredience sůl
Kuchyňská sůl - Chlorid sodný je chemická sloučenina.Je to velmi důležitá sloučenina potřebná pro životní funkce většiny organismů.Je to důležitá surovina pro potravinářský průmysl.
Klasický sladký rohlík
Křupavé sladké pečivo v celé své kráse. Óda na snídani, to je sladký rohlík.
Zapečené brambory s chorizo a brokolicí
Mňamina z jednoho pekáčku
Rýžové placičky
Ideální, když zbude rýže od oběda
Bramborové flíčky s uzeným masem
Bramborové flíčky s uzeným masem - šunkofleky jinak
Fazolový guláš s bramborem
Ideální vyprošťováček
Vykoštěné vepřové koleno
S bramborem a špenátem
Kuře na kari
Záblesk Indie ve vaší kuchyni
Bramborový gratin
příloha, ktreou určitě neuděláte chybu
Obalovaný květák a pórek v těstíčku s bramborovou kaší
Obalovaný květák a pórek v těstíčku s bramborovou kaší - něco pro vegetariány, ale pochutnají si určitě všichni.
Vepřové karé s hořčicí na sladké cibuli s rýží
Netradiční chuť
Kokosové čokohrudky (bezlepkové)
Bezlepkové veganské hrudky ke kávě nebo dětem ke kakau. Plné kokosu a čokolády
Koláč z krvavých pomerančů
Sezóna červených krvavých pomerančů je v plném proudu. Využijte je k přípravě této dobroty - bochník nebo koláč, na formě nesejde.
Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Kachna s červeným zelím
Kuřecí plátek s květákovo-kaštanovým pyré
Kuřecí plátek s květákovo-kaštanovým pyré, odlehčená příloha a celkově velmi lehké jídlo.
Krevety s baby špenátem a česnekovou majonézou
a k tomu bruschetta s cherry rajčátky
Zapečené plněné papriky
Papriky plněné rýží a mletým masem.
Kuřecí maso na bramboráku
Kuřecí řízky na bramboráku
Kančí guláš s karlovarským knedlíkem
Guláš z kančí plece
Anglické tyčinky
Tyčinky s anglickou slaninou
Rychlokvašky podle maminky
Rychle kvašené nakládané okurky
Spaghetti al sugo
Špagety s mletým masem, olivami a sýrem.
Pikantní kančí plátky s brusinkami, bramborové pusinky
Místo kančího masa lze použít i srnčí nebo dančí.
Bramborové pusinky
Lze použít jako přílohu.
Rump steak s fazolkami a uzeným, s pečeným bramborem
Místo uzeného můžeme použít anglickou slaninu.