Ingredience sůl
Kuchyňská sůl - Chlorid sodný je chemická sloučenina.Je to velmi důležitá sloučenina potřebná pro životní funkce většiny organismů.Je to důležitá surovina pro potravinářský průmysl.

Klasický sladký rohlík
Křupavé sladké pečivo v celé své kráse. Óda na snídani, to je sladký rohlík.

Zapečené brambory s chorizo a brokolicí
Mňamina z jednoho pekáčku

Rýžové placičky
Ideální, když zbude rýže od oběda

Bramborové flíčky s uzeným masem
Bramborové flíčky s uzeným masem - šunkofleky jinak

Fazolový guláš s bramborem
Ideální vyprošťováček

Vykoštěné vepřové koleno
S bramborem a špenátem

Kuře na kari
Záblesk Indie ve vaší kuchyni

Bramborový gratin
příloha, ktreou určitě neuděláte chybu

Obalovaný květák a pórek v těstíčku s bramborovou kaší
Obalovaný květák a pórek v těstíčku s bramborovou kaší - něco pro vegetariány, ale pochutnají si určitě všichni.

Vepřové karé s hořčicí na sladké cibuli s rýží
Netradiční chuť

Kokosové čokohrudky (bezlepkové)
Bezlepkové veganské hrudky ke kávě nebo dětem ke kakau. Plné kokosu a čokolády

Koláč z krvavých pomerančů
Sezóna červených krvavých pomerančů je v plném proudu. Využijte je k přípravě této dobroty - bochník nebo koláč, na formě nesejde.

Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Kachna s červeným zelím

Kuřecí plátek s květákovo-kaštanovým pyré
Kuřecí plátek s květákovo-kaštanovým pyré, odlehčená příloha a celkově velmi lehké jídlo.

Krevety s baby špenátem a česnekovou majonézou
a k tomu bruschetta s cherry rajčátky

Zapečené plněné papriky
Papriky plněné rýží a mletým masem.

Kuřecí maso na bramboráku
Kuřecí řízky na bramboráku

Kančí guláš s karlovarským knedlíkem
Guláš z kančí plece

Anglické tyčinky
Tyčinky s anglickou slaninou

Rychlokvašky podle maminky
Rychle kvašené nakládané okurky

Spaghetti al sugo
Špagety s mletým masem, olivami a sýrem.

Pikantní kančí plátky s brusinkami, bramborové pusinky
Místo kančího masa lze použít i srnčí nebo dančí.

Bramborové pusinky
Lze použít jako přílohu.

Rump steak s fazolkami a uzeným, s pečeným bramborem
Místo uzeného můžeme použít anglickou slaninu.