Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.

Domácí uzené v bramborákovém těstě
Domácí uzené v bramborákovém těstě - a jako přílohu jsem zvolila salát Coleslaw

Salát Coleslaw
Salát Coleslaw - zdravá mňamka plná vitamínů

Krkovice s nivou a broskvemi
Závitky z krkovičky

Svíčková s brusinkama
Svíčková v brusinkách

Kuřecí maso se špenátem po indicku
Tahle kombinace vás překvapí neobyčejně silnou chutí.

Rajčatový guláš
Tak trochu jiný, než známe ten klasický

Salátek s pečenou řepou a kozím sýrem
Řepa, kozí sýr, balsamicová redukce - dohromady prostě skvělé

Špagety s kuřecím masem v mléčné omáčce
Vše na jedné pánvi rychle a velmi chutně

Rajčatové rizoto
Rychlá, velmi dobrá večeře, která zahřeje i pohladí

Luxusní cuketová hořčice
1 hořčice, dvě varianty

Tagliatelle s lososem a rukolou
Snadná a chutná úprava těstovin s lososem

Krkovička na pivu
Lahodná krkovička podlévaná pivem

Drůbeží salát
Drůbeží salát - s francouzskou bagetkou je ideální

Mix salát s kuřecím steakem
Salát s medovo-pomerančovo-citronovým přelivem

Japonské řízečky
Výborné jak hlavní jídlo, nebo vložka do zeleninového salátu

Hovězí pečeně na červeném víně
Hovězí pečeně na červeném víně - výborná varianta omáčky z vína a zeleniny

Domácí paštika
Domácí paštika - drůbeží játra, provensálké koření... s rozpečenou bagetkou a červeným vínem ideální.

Rajčatová polévka s červenou čočkou
Tato super rychlá polévka je vydatná a plná živin. Skvěle se hodí na rychlou večeři.

Vepřové ve vlastní šťávě
Nakládané vepřové ve vlastní šťávě - do těstovin, pod zelí, do rizota

Polévka s kuřecími žaludky
Levná, rychlá, dobrá

Husí kaldoun se šunkovými knedlíčky
Vznešená polévka výborné chuti

Krůtí prsa s medovou omáčkou se zázvorem
inspirace Asií

Fenikl s treskou na zeleninovém podkladu
Fenikl - opomíjená zelenina, výborně doplní chuť ryby

Kuřecí polévka s kapáním
Polévka je základ - a tahle je naprostá klasika