Ingredience pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.

Teplý cizrnový salát
Může být i studený, nenechte se omezovat, uvidíte sami která varianta vám víc zachutná.

Kuřecí nudličky s vlažskými ořechy a rýží
Ne jen z kuřecího masa

Zapečený plněný baklažán
Dlouhé zimní večery si říkají o teplou večeři - plněné baklažány jsou jednoduché, rychlé a variabilní v možné náplni.

Vepřová kotleta s dijonskou omáčkou
šťavnatá kotleta s lehce pikantní omáčkou, rychlé a dobré

Marinovaná žebírka s bylinkovými šťouchanými bramborami
Upéct si doma vyhlášenou hospodskou delikatesu není žádný problém. Bylinkové brambory ji ozváštní, stejně jako víno v marinádě.

Filety z Ajašské tresky v kořeněné panádě
Filety s tresky a bramborová kaše.

Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem zalité šlehačkou

Pečené brokolicové korunky
Tuto brokolicovou delikatesu můžete použít samostatně jako lehkou večeři nebo jako fajn přílohu k masu. Vždy bude neodolatelná!

Těstoviny s kuřecím masem a šunkou
Oběd hotový do 20 minut? ANO

Vepřové s arašídy a ananasem podávané s rýží
Zvláštní kombinace, ale velmi chutná

Kuřecí plátky s fazolkami a kroketami
Tohle jídlo se u nás drží vždy na naše výročí

Kuřecí stripsy s brambory a salátem
Po vánocích už trochu více zdravého

Kreolské kuře
žhavá chuť kreolské kuchyně

Aljašská treska se zeleninou
Ryba a zelenina dobrá volba

Čočkový salát s pomelem a kešu oříšky
Když zbyde čočka z oběda, nevyhazujte ji, ale zkuste se nechat inspirovat tímhle receptem ;)

Pečené vepřové s glazovanými cibulkami
pečené maso, kyselé cibulky a bramborová kaše se sladkou karotkou - jednoduše skvělé

Kuřecí polévka
Kuřecí polévka s nudlemi

Hovězí maso ve vlastní šťávě
Hovězí maso dlouho tažené na červeném víně

Trhané vepřové maso s fazolemi
žhavá chuť šťavnatého masa v křupavé tortile

Tagliolini s lanýži a žampiony
Italské těstoviny s lanýži

Steak s karamelizovanou cibulí a pečenými brambory
Kuřecí steak

Smažený řízek ze sojové bílkoviny s kuskusem
Vegetariánský řízek - obalovaný jako klasický a stejně dobrý, vůbec se soji nebojte ;)

Drštková polévka
Velice chutná

Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou - pěkně si ho naplníme, aby toho bylo víc