Ingredience sůl
Kuchyňská sůl - Chlorid sodný je chemická sloučenina.Je to velmi důležitá sloučenina potřebná pro životní funkce většiny organismů.Je to důležitá surovina pro potravinářský průmysl.

Šťavnatá krkovička s kořenovou zeleninou
Šťavnatá krkovička s kořenovou zeleninou - rýchlý oběd, který snadno připravíte, a úspěch je zaručen

Cous Cous
Cou Cous s kuřecím masem a zeleninou

Valašská kyselice
Valašská kyselice - legendární krajová specialita

Pikantní pečený králík
Králík pečený se slaninou, zeleninou a kořením

Rybí polévka bez jiker
Polévka z drobných ryb, zahuštěná jíškou, podávaná s osmaženými rohlíky

Kapr na modro
Vařený kapr se zeleninou, chutný s bramborovým salátem

Filé na víně
Rybí filé zapečené se sýrem podlévané bílým vínem

Datlovo batátové brownies
Extra vláčné, veganské, plné energie - brownies ze sladkých brambor osvěží váš arsenál sladkých receptů a obohatí ho o vitamín A!

Nepravé mušle
Vláčná směs z opečeného rybího masa podávaná ve skořápkách z mušlí

Vínový kapr v dvojobalu
Kousky kapra povařené v bílém víně a následně usmažené ve vejci a strouhance

Pečené vepřové maso s hráškovým pyré s mátou
Dozlatova upečené maso, sladký hrášek s voňavou mátou - to se neomrzí

Vepřovy ptáček
Vepřovy ptáček - pracnější recept , ale vyplatí se udělat

Exotická čočková polévka
I v české kuchyni může vzniknout exotické jídlo - červená čočka a kurkuma jsou jeho základem.

Veganský teplý quinoový salát
Nebojte se bezmasých jídel. Tento hutný teplý salát je ideální pro mrazivé počasí, zahřeje svou chutí i krásnými barvami

Pečené vepřové maso se špenátem
Pečené vepřové maso se špenátem - stará dobrá česká klasika

Chobotnice na grilu
Chobotnice na grilu - v naší zemi trochu nezvyklé, leč vynikající..stojí určitě za vyzkoušení

Polévka z růžičkové kapusty
Zahuštěná smetanová polévka ze zeleninového vývaru a růžičkové kapusty

Mousse au chocolat
Čokoládová pěna podle francouzského receptu

Vepřový guláš našeho pantáty
Mňamina na neděli

Pěčený králík na cibuli a špeku s bramborovými placičkami
Tučnej králík - Pěčený králík na cibuli a špeku s bramborovými placičkami

Hovězí plátek na červeném víně s brusinkami
Hovězí plátek na červeném víně s brusinkami - chuťově velmi silný požitek

Cannelloni plněné špenátem a kuřecím masem
Cannelloni plněné špenátem a kuřecím masem - dobrota ba až mňamina

Králík na víně
Králík, když se pořádně upraví, je opravdu moc chutným masíčkem. Zkuste tohohle na víně!

Okoun s vejci
Kdo je milovníkem ryb? Okoun patří mezi tu více chutnou rybičku.