Ingredience pšeničná mouka hladká
Je to rozmělněná vnitřní část zrna,která obsahuje nejvíce škrobů.Zrna se odemílají postupně a číselně se označují.Na okraji zrna je více minerálů a vlákniny,což je z nutričního hlediska kvalitnější.Slupka zrna obsahuje L-cystein,která se odstraňuje,aby byla mouka bílá.Mouka se rozděluje podle hrubosti mletí na hladkou,polohrubou,hrubou a krupici.
Perníkové řezy s povidlím
Tak trochu jiný perník
Dýňové noky se šalvějí
Jednoduché jídlo, které se k podzimu krásně hodí
Celestýnské nudle do polévky
známý je také název fritátové nudle
Zelené špenátové tortelli
plněné lososem a špenátem
Kulajda
ta naše
Cikánské řezy
cukroví na poslední chvíli
Zelné tyčky
chutnají k vínu, pivu nebo samotné
Babiččiny koblihy
kdo by je neměl rád
Sladký rohlík čili loupák
100x lepší než-li kupovaný
Tvarohová buchta s ovocem
Výběr ovoce záleží na chuti a sezóně
Dutch baby pancake
nebudete se chtít dělit
Profiteroly s dýňovým krémem
zdravě upečeno
Rain Manovy lívance
jednoduše se sirupem
Jednoduché krůtí roládky
patříme k milovníkům závitků a rolád
Rebarborový koláč
díky rebarboře je koláč příjemně nakyslý
Citronový chlebíček s mákem
občas sladké neuškodí
Bramborové gnocchi
Rychlé a dobré
Flatbread se sýrem a hroznovým vínem
Chlebová placka obložená sýrem, tu si zamilujete
Hruškové nekynuté koláčky
malé nebo velké všechny jsou dobré
Slepičí polévka s domácími nudlemi
zahřeje tělo i duši
Loštická kapsa s tvarůžkovou směsí
pro milovníky voňavých tvarůžků
Mandlový koláč s hruškami
pravý podzimní koláček
Zelňačka s cizrnou
plná vitamínů
Sušenky z ovesných vloček s arašídovým máslem
S kousky čokolády