Ingredience pšeničná mouka hladká
Je to rozmělněná vnitřní část zrna,která obsahuje nejvíce škrobů.Zrna se odemílají postupně a číselně se označují.Na okraji zrna je více minerálů a vlákniny,což je z nutričního hlediska kvalitnější.Slupka zrna obsahuje L-cystein,která se odstraňuje,aby byla mouka bílá.Mouka se rozděluje podle hrubosti mletí na hladkou,polohrubou,hrubou a krupici.

Perníkové řezy s povidlím
Tak trochu jiný perník

Dýňové noky se šalvějí
Jednoduché jídlo, které se k podzimu krásně hodí

Celestýnské nudle do polévky
známý je také název fritátové nudle

Zelené špenátové tortelli
plněné lososem a špenátem

Kulajda
ta naše

Cikánské řezy
cukroví na poslední chvíli

Zelné tyčky
chutnají k vínu, pivu nebo samotné

Babiččiny koblihy
kdo by je neměl rád

Sladký rohlík čili loupák
100x lepší než-li kupovaný

Tvarohová buchta s ovocem
Výběr ovoce záleží na chuti a sezóně

Dutch baby pancake
nebudete se chtít dělit

Profiteroly s dýňovým krémem
zdravě upečeno

Rain Manovy lívance
jednoduše se sirupem

Jednoduché krůtí roládky
patříme k milovníkům závitků a rolád

Rebarborový koláč
díky rebarboře je koláč příjemně nakyslý

Citronový chlebíček s mákem
občas sladké neuškodí

Bramborové gnocchi
Rychlé a dobré

Flatbread se sýrem a hroznovým vínem
Chlebová placka obložená sýrem, tu si zamilujete

Hruškové nekynuté koláčky
malé nebo velké všechny jsou dobré

Slepičí polévka s domácími nudlemi
zahřeje tělo i duši

Loštická kapsa s tvarůžkovou směsí
pro milovníky voňavých tvarůžků

Mandlový koláč s hruškami
pravý podzimní koláček

Zelňačka s cizrnou
plná vitamínů

Sušenky z ovesných vloček s arašídovým máslem
S kousky čokolády