Ingredience cukr
Cukr je přírodní sladidlo.Vyrábí se jako potravinářská surovina v cukrovarech, hlavně třtinový z cukrové třtiny nebo řepný z cukrové řepy.Cukr je velmi dobře stravitelná potravina s vysokým obsahem energie.Nadměrná spotřeba cukru, sladkých nápojů a cukrovinek působí řadu zdravotních potíží.

Buchta tchýně Jaruny
Pro ty, kteří nemají rádi

Broskvové daiquiri
Vzpomínka na léto

Kefírová buchta s dýní
Můžeme použít ovoce dle chuti

Luxusní čokoládové košíčky
Jsou sice pracnější, ale výsledek je víc než luxusní

Straciatella bábovičky
Lze použít i jako muffiny a dozdobit krémem

Harlekýn
Nezkazíte s ním žádnou oslavu

Tvarohový mazanec
Zatím nejlepší, co jsem kdy dělala

Chia pudink s broskví a granátovým jablkem
Zdravá, lehká svačina

Dýňový koláč s mandlemi
Podzimní koláč

Tvarohové brownies s lesním ovocem
Trošku jiné brownies

Bezvaječná bublanina
Když dojdou vajíčka a vy přeci jen máte chuť na bublaninu

Riccotový koláč
Určitě stojí za vyzkoušení

Kávové řezy
jednoduchý jemný moučník

Moravské uzené s povidlovou omáčkou
ze staročeské kuchyně

Vaječné ragú
když není chuť na maso

Rostbíf s celerovou remuládou
s dobrým jídlem je dobrá i nálada

Bramborové placky s husím masem
k huse nemusí být vždy knedlík

Chinois – francouzský máslový koláč
Na čas sice náročnější, ale chuťově výborný koláč

Mrkvová buchta
Zmizí rychlostí blesku

Celerový salát
s pečivem, k rybě nebo na chlebíčkách

Cikánské řezy
cukroví na poslední chvíli

Vepřové švej ču žou
pár kapek chilli oleje dodá správnou chuť

Babiččiny koblihy
kdo by je neměl rád

Sladký rohlík čili loupák
100x lepší než-li kupovaný