Ingredience sůl
Kuchyňská sůl - Chlorid sodný je chemická sloučenina.Je to velmi důležitá sloučenina potřebná pro životní funkce většiny organismů.Je to důležitá surovina pro potravinářský průmysl.

Japonské řízečky
Výborné jak hlavní jídlo, nebo vložka do zeleninového salátu

Hovězí pečeně na červeném víně
Hovězí pečeně na červeném víně - výborná varianta omáčky z vína a zeleniny

Domácí paštika
Domácí paštika - drůbeží játra, provensálké koření... s rozpečenou bagetkou a červeným vínem ideální.

Rajčatová polévka s červenou čočkou
Tato super rychlá polévka je vydatná a plná živin. Skvěle se hodí na rychlou večeři.

Celozrnné ořechové čokocookies
Sušenka, nebo ořechová nálož? Zámořská sladkost, která u nás zdomácněla. Jde ji upéct lehce a kupovanou už nebudete chtít.

Vepřové ve vlastní šťávě
Nakládané vepřové ve vlastní šťávě - do těstovin, pod zelí, do rizota

Přírodní kuřecí řízek s houbovou omáčkou a rýže
Na houbovou omáčkou jsou nejlepší žampiony nebo portobello

Polévka s kuřecími žaludky
Levná, rychlá, dobrá

Husí kaldoun se šunkovými knedlíčky
Vznešená polévka výborné chuti

Krůtí prsa s medovou omáčkou se zázvorem
inspirace Asií

Fenikl s treskou na zeleninovém podkladu
Fenikl - opomíjená zelenina, výborně doplní chuť ryby

Kuřecí polévka s kapáním
Polévka je základ - a tahle je naprostá klasika

Teplý cizrnový salát
Může být i studený, nenechte se omezovat, uvidíte sami která varianta vám víc zachutná.

Kuřecí nudličky s vlažskými ořechy a rýží
Ne jen z kuřecího masa

Zapečený plněný baklažán
Dlouhé zimní večery si říkají o teplou večeři - plněné baklažány jsou jednoduché, rychlé a variabilní v možné náplni.

Vepřová kotleta s dijonskou omáčkou
šťavnatá kotleta s lehce pikantní omáčkou, rychlé a dobré

Marinovaná žebírka s bylinkovými šťouchanými bramborami
Upéct si doma vyhlášenou hospodskou delikatesu není žádný problém. Bylinkové brambory ji ozváštní, stejně jako víno v marinádě.

Filety z Ajašské tresky v kořeněné panádě
Filety s tresky a bramborová kaše.

Šoulet s trhaným kachním masem
aneb kachna nemusí být jen se zelím

Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem zalité šlehačkou

Pečené brokolicové korunky
Tuto brokolicovou delikatesu můžete použít samostatně jako lehkou večeři nebo jako fajn přílohu k masu. Vždy bude neodolatelná!

Celozrnné ořechové wafle
Jsou sladké snídaně, které si nemusíte vyčítat. Nahraďte bílý cukr a bílou mouku a dejte tělu výživu na celé dopoledne.

Těstoviny s kuřecím masem a šunkou
Oběd hotový do 20 minut? ANO

Vepřové s arašídy a ananasem podávané s rýží
Zvláštní kombinace, ale velmi chutná